100% økologisk med mange års erfaring |Godkendt, sikkert betalingssystem |Fri fragt ved 490 DKK, hurtig levering

Hamp i hudpleje

Hampefrøolie i hudpleje

Hampefrøolie er fantastisk i hudpleje! Nyborggaards hampefrøolie er økologisk, koldpresset og uraffineret.

Hampefrøolie er rig på linolsyre (omega-6), alfa-linolensyre (omega-3) og gammalinolen-syre (også en omega-6). Hamp er den eneste mulighed for at få dansk gammalinolen-syre i sin hudpleje, da denne fedtsyre ellers stammer fra planter, som kun kan dyrkes i udlandet.

Hampefrøolie har en fin grøn farve, nøddeagtig duft og absorberes let. Hampefrøolie er især velegnet til hud og hår – her både som fugtgivende, blødgørende og som et vitamintilskud (da hampefrøolie især er rig på vitamin E). Anvend Nyborggaards hampefrøolie ved at påføre nogle dråber hampefrøolie i hånden og massere hampefrøolien ind i huden, ansigtet eller håret. Alternativt kan hampefrøolien også indtages som kosttilskud, og vi får ofte positive tilbagemeldinger på, hvordan vores hampefrøolie har gjort en forskel i forbindelse med hudproblematikker så som eksem, tør hud mm.

Det anbefales, at Nyborggaards hampefrøolie opbevares på køl, da olien er følsom over for eksponering for lys, ilt og varme.


 

Køb Nyborggaards hampefrøolie i dansk hudpleje og danske sæber

Nyborggaards hampefrøolie bruges i flere danskproducerede hudplejeserier:

 

Sæbeværkstedet i Karlslunde har fx fremstillet følgende delikate produkter med Nyborggaards hampefrøolie: Hamp Kropsolie, Skægolie, Hamp saltscrub, Hamp Luksus Badesæbe, Hamp læbebalsam, Hamp og Nælde Mild Økosæbe. 

 

NaturligOlie har også indkorporeret Nyborggaards hampefrøolie i deres flotte serie af naturlige vegetabilske olier, som udover hampefrøolie indeholder et væld af andre fantastiske vegetabilske olier til hudplejebrug. 

 

Hos vestjyske SweetLily bruges Nyborggaards hampefrøolie i en beroligende og mild sovebalsam, den såkaldte Sweet Lily Sleep Balm, mens vores hampeproteinpulver er tilføjet en skøn Face Mask & Scrub. 

 

Blue Mountains lækre sæber er HANDMADE BY NATURE i Vestjylland. Der er virkelig tænkt på ingredienserne i Blue Mountains sæber og vores økologiske rapsolie og -hampefrøolie indgår fx i nogle af sæberne. Rapsolie har gode fugtgivende og nærende egenskaber, mens hampefrøolien giver sæberne en smuk grøn farve, samt er fyldt med nærende og fugtgivende egenskaber. Hampefrøolien er ligeledes antiinflammatorisk og cellefornyende og kan virke beroligende og rensende for huden. 

 


 

Opskrifter med hamp i hudpleje

Brug Nyborggaards hampefrøolie ren som krops- eller hårolie eller lav din egen bodyscrub eller ansigtsmaske med hampefrøolie...

 

Bodyscrub med hampefrøolie

Ingredienser: 

3 spsk hampeprotein

3 spsk brun farin

2-3 spsk hampefrøolie

1 spsk økologisk citronskal

 

Rør ingredienserne sammen og nyd din egen hjemmelavede bodyscrub.

 

Ansigtsmaske med hampefrøolie

Ingredienser: 

½ most avokado

1 tsk hampefrøolie

1 tsk økologisk citronsaft

 

Mos avokadoen og tilføj de andre ingredienser. Smør ansigtsmasken i ansigtet, slap af en rum tid og vask herefter ansigtsmasken forsigtigt af med lunkent vand.