100% økologisk med mange års erfaring |Godkendt, sikkert betalingssystem |Fri fragt ved 490 DKK, hurtig levering

Databeskyttelsespolitik

Politik for databeskyttelse

Registrering og behandling af personoplysninger for Nyborggaards kunder, leverandører og samarbejdspartnere. 

Dataansvarlig
Søren Jensen

E-mail: nyborggaard@nyborggaard.dk

Tlf.: 93 87 71 27
Nyborg Huse 4, Nøvling
7480 Vildbjerg

Persondataregistrering
Vi behandler de oplysninger, herunder personoplysninger, som vi modtager i forbindelse med vores samarbejde med henblik på service og afregning. Nyborggaard er dataansvarlig med hensyn til de personoplysninger, der indsamles og behandles i forbindelse med vores samarbejde.

Konkret behandler vi følgende oplysninger: Navn, adresse, telefonnummer og e-mail.

Grundlaget for vores behandling af dine personoplysninger er aftalen mellem dig som kunde, leverandør eller samarbejdspartner med os. Det kan endvidere være dit samtykke, hvis du har samtykket til, at vi må behandle dine oplysninger eller videregive dem til tredjeparter. Vi kan også behandle dine oplysninger på baggrund af vores legitime interesse (f.eks. forud for indgåelsen af en egentlig aftale med dig).


Videregivelse af personoplysninger

Nyborggaard videregiver kun personlige oplysninger, hvis det kræves af lovgivningen, eller hvis der foreligger en retskendelse, til Databehandler og andre samarbejdspartner, som du har samtykket til.


Tidsrum personoplysninger behandles

Hos Nyborggaard gemmes alene dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt for at kunne levere de services, tjenester og ydelser, som relaterer sig til samarbejdet, samt så længe det er nødvendigt for et berettiget formål, eller i så lang tid, som det er påkrævet i henhold til lovgivningen. Vi sletter derfor dine personoplysninger løbende, efterhånden som de formål, de behandles til, afsluttes eller ikke længere har nogen relevans.


Sikkerhed

Nyborggaard har implementeret såvel tekniske som organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger, der har til formål at beskytte dine oplysninger mod hændelig eller ulovlig tilintetgørelse, at de fortabes eller forringes, samt mod at de kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med loven om behandling af personoplysninger.


Samtykke

Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykker, som du har afgivet til os. Tilbagekaldelse af et samtykke vil have virkning for den fremtidige behandling af dine personoplysninger. Hvis du ønsker at tilbagekalde et samtykke, kan du kontakte os via kontaktoplysningerne ovenfor.


Rettigheder
Du har ret til at få indsigt i de personoplysninger, som vi behandler om dig, dog med visse lovbestemte undtagelser. Du har endvidere ret til at gøre indsigelse mod indsamlingen og den videre behandling af dine personoplysninger. Du har derudover ret til at bede om, at behandlingen af dine personoplysninger begrænses, at dine personoplysninger berigtiges, eller at dine personoplysninger i visse tilfælde slettes.

Under særlige omstændigheder kan du også bede om at få en oversigt over dine personoplysninger i et velstruktureret, almindeligt og maskinlæsbart format samt bede os om at overføre sådanne oplysninger til en anden dataansvarlig.