Levering

NYHED: Fri fragt ved køb over 490 kr.

 

Nyborggaard Netshop sørger for levering med Post Nord (med mindre andet angives) til modtager på den dato der er ønsket i bestillingen. Vi afsender varen 1-2 hverdage efter bestillingen er modtaget. Dog sender vi normalt ikke varer om fredagen eller umiddelbart op til helligdage. Rettidig levering forudsætter dog, at Post Nord overholder dag-til-dag levering. Såfremt der opstår forsinkelser hos Post Nord, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. Post Nords kvalitetsmål omkring leveringssikkerhed er minimum 97% for brevpakker og minimum 99% for pakkepost. Bemærk dog at disse procentsatser er gennemsnitlige, og kan dække over store lokale og tidsbegrænsede variationer. Nyborggaard Netshop kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos Post Nord. I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender Nyborggaard Netshop naturligvis en ny leverance uden beregning. 

 

Bemærk, at du kan vælge mellem tre leveringsformer:

1. Almindelig forsendelse med Post Nord, hvor pakken bliver afleveret, hvis du er hjemme, ellers får du besked om, at den kan afhentes på posthuset.

2. Flexlevering med Post Nord, hvor vi anfører, at pakken må stilles. Herved slipper du for turen på posthuset, hvis du ikke er hjemme, når posten kommer, men til gengæld bærer du risikoen, hvis pakken forsvinder.

3. Uden omdeling med Post Nord, hvor pakken hentes i en Post Nord pakkeshop og du modtager en sms eller e-mail, når pakken er klar til modtagelse. Husk at angive mobil-nummer eller e-mail, så Post Nord kan sende en besked når pakken er i pakkeshoppen. 


Levering til Bornholm og visse småøer er ikke omfattet af Post Nords målsætning om dag-til-dag levering, idet forsendelser til disse område i nogle tilfælde kan vare 2 dage. Vi tager altid udgangspunkt i dag-til-dag levering. Som afsender kan du evt. vælge leveringsdatoen én dag tidligere for at kompensere for dette. 

Der leveres ikke til Færøerne, Grønland og udlandet.