Levering

NYHED: Fri fragt ved køb over 490 kr.

 

Nyborggaard Netshop sørger for levering med Post Danmark (med mindre andet angives) til modtager på den dato der er ønsket i bestillingen. Vi afsender varen 1-2 hverdage efter bestillingen er modtaget. Dog sender vi normalt ikke varer om fredagen eller umiddelbart op til helligdage. Rettidig levering forudsætter dog at Post Danmark overholder dag-til-dag levering. Såfremt der opstår forsinkelser hos Post Danmark, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. Post Danmarks kvalitetsmål omkring leveringssikkerhed er minimum 97% for brevpakker og minimum 99% for pakkepost. Bemærk dog at disse procentsatser er gennemsnitlige, og kan dække over store lokale og tidsbegrænsede variationer. Nyborggaard Netshop kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos Post Danmark. I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender Nyborggaard Netshop naturligvis en ny leverance uden beregning. 
Bemærk, at du kan vælge mellem to leveringsformer: 1. Almindelig forsendelse med Post Danmark, hvor pakken bliver afleveret, hvis du er hjemme, ellers får du besked om, at den kan afhentes på posthuset. 2. Flexlevering med Post Danmark, hvor vi anfører, at pakken må stilles. Herved slipper du for turen på posthuset, hvis du ikke er hjemme, når posten kommer, men til gengæld bærer du risikoen, hvis pakken forsvinder.
Levering til Bornholm og visse småøer er ikke omfattet af Post Danmarks målsætning om dag-til-dag levering, idet forsendelser til disse område i nogle tilfælde kan vare 2 dage. Vi tager altid udgangspunkt i dag-til-dag levering. Som afsender kan du evt. vælge leveringsdatoen én dag tidligere for at kompensere for dette. 

Der leveres ikke til Færøerne, Grønland og udlandet.